LINKEDIN PROFIEL & BEDRIJFSPAGINA

LinkedIn Profiel

Een optimaal LinkedIn profiel helpt je succesvol te zijn. Zoekt een potentiële klant op jouw naam dan is het LinkedIn profiel vaak het eerste zoekresultaat in Google. Volgens het Halo-effect wijken mensen niet af van hun eerste indruk. linkmakers helpt je de gewenste indruk te wekken.

Wij optimaliseren LinkedIn profielen – middels een persoonlijk interview schrijven wij de teksten en geven we je advies zodat jouw LinkedIn profiel de gewenste indruk maakt bij jouw doelgroep. Dit geldt overigens ook voor je collega’s. Samen zijn jullie het visitekaartje van de organisatie.

Ook een optimaal voorkomen op LinkedIn voor je organisatie of wil je alvast tips ontvangen, klik hieronder en neem contact op.

LinkedIn bedrijfspagina

Vanuit een LinkedIn profiel zit je binnen één klik op de bedrijfspagina. Een LinkedIn bedrijfspagina biedt dus de kans een gewenste indruk te wekken. Dit begint met een bedrijfsomschrijving. Middels een krachtsanalyse optimaliseren wij deze.

Maar er liggen meer kansen. Kansen om op de radar te komen en top of mind te blijven bij relaties en potentiële klanten. Lees verder onder ‘content strategie’ hoe wij dit doen.

Contact
0
LinkedIn profiel en bedrijfspagina advies
0
LinkedIn profiel optimalisaties
0
LinkedIn bedrijfspagina optimalisaties
Super bedankt dat jullie mijn LinkedIn profiel helemaal hebt vernieuwd zonder dat ik wat heb hoeven doen. Super vette banner ook!
Eljero Elia, Profvoetballer
Ik ken linkmakers vanuit de samenwerking tussen BVO De Graafschap en linkmakers. Zij hebben daarbij De Graafschap LinkedIn als commercieel instrument laten inzetten. Concreet heeft dit de Business Club van De Graafschap nieuwe leden opgeleverd. Vooraf stond ik er wat sceptisch tegenover maar ik ben positief verrast. Ik raad een ieder dan ook aan in gesprek te gaan met de heren van linkmakers.
Henk Bloemers, Commercieel Directeur, De Graafschap
linkmakers heeft een workshop verzorgd voor jonge student-ondernemers tijdens de Wil-Ondernemen-Week van de Radboud Universiteit. Ze hebben rustig en duidelijk uitleg gegeven over de kracht van netwerken en de juiste aanpak om deze te benutten. Open voor vragen, kennis van zaken en heel plezierig in de omgang zijn de termen die de workshop het best omschrijven. De deelnemers waren zonder uitzondering zeer positief over deze bijdrage
Nanne Migchels, Professor, Radboud Universiteit
De zeer persoonlijke en proactieve werkwijze van linkmakers heeft ons nieuwe inzichten gegeven in onze marketing en sales activiteiten en heeft direct geleid tot goede leads. Over de periode dat we samenwerken ben ik dan ook positief!
Loek Pos, Directeur, Positif
Ik heb de samenwerking in de afgelopen periode met jou/linkmakers als erg inspirerend ervaren. Sinds onze kennismaking is er op LinkedIn gebied, dankzij jullie expertise, veel gebeurd: het aantal zakelijke contacten is gescreend waardoor tweede-lijnscontacten eerstelijns geworden zijn, platform LACH heeft een eigen LinkedIn pagina waarbij in korte tijd veel nieuwe contacten aangesloten zijn. Ook heeft linkmakers bijgedragen aan het succes van het eerste Achterhoekse Ondernemers Festival door de heldere praktische kennissessies aan de deelnemers om LinkedIn gebruiksvriendelijker maar zeker ook krachtiger te maken. Dank voor de prettige samenwerking.
Kitty Tenten, Initiator Achterhoek ondernemersfestival